go to top icon

Kärcher Battery Power+ 36V/6,0Ah Μπαταρία ιόντων Λιθίου

Εξαιρετικά ισχυρή μπαταρία ιόντων λιθίου Battery Power+ 36 V με χωρητικότητα 6,0 Ah για μεγάλο χρόνο λειτουργίας. Με καινοτόμο τεχνολογία πραγματικού χρόνου (Real Time Technology) μέσω οθόνης LCD και παρακολούθηση τάσης.
  • credit-card icon

    Up to 18 Instalments

  • setting icon

    Authorized

    Service

wishADD TO FAVORITES
compΣΥΓΚΡΙΣΗ
379,00 €
Up to 18 instalments x 22,29€ / month    erwt
Availability: Available
Manufacturer: Karcher
Sku: 2.042-022.0
+

Description

Η μπαταρία ιόντων λιθίου Battery Power+ 36V της Kärcher για συσκευές της πλατφόρμας μπαταριών 36V δεν είναι μόνο εντυπωσιακή λόγω της απίστευτης ισχύος και του πολύ μεγάλου χρόνου λειτουργίας χάρη στη χωρητικότητα των 6 Ah, αλλά και επειδή διαθέτει πολυάριθμα πρόσθετα χαρακτηριστικά εξοπλισμού και ασφαλείας. Για παράδειγμα, η αποτελεσματική διαχείριση της θερμοκρασίας εγγυάται την ασφαλή ρύθμιση της θερμότητας των μπαταριών, έτσι ώστε η μέγιστη ισχύς να παρέχεται πάντα με ασφάλεια.

Το εξαιρετικά στιβαρό και ανθεκτικό σε κρούσεις περίβλημα προστατεύει αποτελεσματικά την μπαταρία από εξωτερικές κρούσεις και ρίψεις νερού υπό πίεση, σύμφωνα με τον βαθμό προστασίας IPX5. Με τον τρόπο αυτόν διασφαλίζεται επίσης ο εύκολος και ασφαλής χειρισμός. Η ενσωματωμένη παρακολούθηση της τάσης και η προστασία από υπερένταση αποτρέπει τη ζημιά στα στοιχεία της μπαταρίας η οποία προκαλείται από υπέρταση, βαθιά εκφόρτιση και υπερένταση ρεύματος. Η καινοτόμος τεχνολογία πραγματικού χρόνου (Real Time Technology) παρέχει στους χρήστες τη δυνατότητα ανάγνωσης των ακριβών τιμών όσον αφορά τον υπολειπόμενο χρόνο λειτουργίας, τον χρόνο φόρτισης και τη στάθμη της μπαταρίας σε μια ευκρινή οθόνη LCD.

Πλεονεκτήματα

Customer Reviews

Be the first to write a review for this product

Rate this Product

send
Subscribe to our Newsletter
...and be the first to know about new products and offers!
Greece 2.0