go to top icon

Karcher 6.394-770.0 Μπέκ Αφρού Professional 1lt

Karcher 6.394-770.0 μπέκ αφρού επαγγελματικής χρήσης, με δοχείο 1lt και αποσπώμενη κάνη, κατάλληλο για τα πλυστικά μηχανήματα Karcher HD / HDS
  • setting icon

    Authorized

    Service

wishADD TO FAVORITES
compΣΥΓΚΡΙΣΗ
89,00 €
Availability: Available
Manufacturer: Karcher
Sku: 6.394-770.0
+

Description

Το Karcher 6.394-770.0 είναι ένα επαγγελματικής χρήσης μπέκ αφρού το οποίο είναι κατάλληλο για τα πλυστικά μηχανήματα Karcher HD / HDS. Η κάνη αφρού με το ενσωματωμένο δοχείο 1lt, προσφέρει πολύ καλή διασπορά του απορρυπαντικού στην επιφάνεια που καθαρίζεται. Όσο πιο πολύ αφρίζον είναι το απορρυπαντικό ,τόσο πιο πυκνός είναι ο αφρός που εκτοξεύεται, προσφέροντας ακόμη καλύτερη κάλυψη της επιφάνειας και μεγαλύτερο χρόνο παραμονής του αφρού κυρίως για τις κάθετες επιφάνειες.

Προσφέρει καλύτερη απόδοση του απορρυπαντικού και φυσικά οικονομία. Η κάνη αφρού βιδώνεται εύκολα απευθείας στην σκανδάλη των επαγγελματικών πλυστικών της KARCHER και διαθέτει ρυθμιστή δοσολογίας απορρυπαντικού. Αντέχει σε ισχυρά απορρυπαντικά της KARCHER. Προτείνεται για χρήση σε χώρους παραγωγής τροφίμων όπου ακολουθείται η μέθοδος αφρισμού, καθώς και σε πλυντήρια αυτοκινήτων.

Customer Reviews

Be the first to write a review for this product

Rate this Product

send
Subscribe to our Newsletter
...and be the first to know about new products and offers!
Greece 2.0