go to top icon

Kärcher WB 130 Car & Bike Περιστρεφόμενη Βούρτσα

Απαλός καθαρισμός αυτοκινήτων και μοτοσικλετών: Η περιστρεφόμενη βούρτσα πλύσης με καινοτόμο αφαιρούμενο εξάρτημα από μικροΐνες Car & Bike. Πλένεται στο πλυντήριο στους 60 °C.
  • setting icon

    Authorized

    Service

wishADD TO FAVORITES
compΣΥΓΚΡΙΣΗ
45,00 €
Availability: Available in 4 - 10 days
Manufacturer: Karcher
Sku: 2.644-287.0
+

Description

Η περιστρεφόμενη βούρτσα πλυσίματος WB 130 Car & Bike από την Kärcher είναι κατάλληλη για τον καθαρισμό αυτοκινήτων και μοτοσικλετών χάρη στις μαλακές μικροΐνες της και προσφέρει ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα καθαρισμού με το διαφανές κάλυμμά της. Η ισχυρή περιστροφή εγγυάται αποτελεσματικό καθαρισμό. Το καινοτόμο και εναλλάξιμο εξάρτημα Car & Bike μπορεί να αλλάξει γρήγορα, εύκολα και χωρίς επαφή με βρωμιά χάρη στο μοχλό απελευθέρωσης. Χάρη στον έξυπνο συνδετήρα με γάντζο και βρόχο, το υφασμάτινο τμήμα του εξαρτήματος δύο τμημάτων μπορεί να αφαιρεθεί μετά τον καθαρισμό και να πλυθεί στο μηχάνημα στους 60 °C.

Η περιστρεφόμενη βούρτσα πλύσης είναι κατάλληλη για όλα τα πλυστικά μηχανήματα κατηγορίας Kärcher K 2 έως K 7. Εάν χρειάζεται, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί απορρυπαντικό και να εφαρμοστεί με τη βούρτσα συνδεδεμένη στο πιστολί του πλυστικού.

Customer Reviews

Be the first to write a review for this product

Rate this Product

send
Subscribe to our Newsletter
...and be the first to know about new products and offers!
Greece 2.0