go to top icon

Kärcher NT 40/1 Tact Te L Επαγγελματική Ηλεκτρική Σκούπα

Στιβαρή και εύκολη στη μεταφορά: η σκούπα υγρής/ξηρής αναρρόφησης NT 40/1 Tact Te με φίλτρο Tact και κάδο 40 λίτρων για μεγάλα χρονικά διαστήματα λειτουργίας, χωρίς διακοπές.
  • delivery icon

    Δωρεαν

    Μεταφορικα

  • credit-card icon

    Up to 18 Instalments

  • setting icon

    Authorized

    Service

wishADD TO FAVORITES
compΣΥΓΚΡΙΣΗ
749,00 €
Up to 18 instalments x 44,05€ / month    erwt
Availability: Available
Manufacturer: Karcher
Sku: 1.148-311.0
+

Description

Η σκούπα υγρής/ξηρής αναρρόφησης NT 40/1 είναι το ιδανικό μηχάνημα για όλους όσους δίνουν μεγάλη σημασία στη μεγάλη χωρητικότητα του κάδου, και στον υψηλό βαθμό κινητικότητας. Ο 40λιτρος στιβαρός κάδος, στον οποίο μπορούν να αποθηκευτούν όλοι οι τύποι ρύπων, λεπτόκοκκοι και χονδρόκοκκοι, υγροί και στερεοί, διαθέτει έναν προφυλακτήρα και ανθεκτικούς μεταλλικούς τροχούς. Μεγάλα, αδιάκοπα διαστήματα εργασίας είναι δυνατά ανά πάσα στιγμή. Αυτό εξασφαλίζεται ιδιαίτερα από το εξαιρετικό σύστημα καθαρισμού φίλτρων Tact και το ανθεκτικό στην υγρασία επίπεδο πτυχωτό φίλτρο PES.

Ο νέος κεντρικός περιστροφικός διακόπτης για την επιλογή της ρύθμισης αναρρόφησης, ο απείρως μεταβλητός έλεγχος ταχύτητας και η ενσωματωμένη πρίζα ρεύματος εγγυώνται άνετη λειτουργία. Οι συμπαγείς διαστάσεις του μηχανήματος κάνουν πιο εύκολη το χειρισμό και τη μεταφορά. Μία εργονομική λαβή, η οποία μπορεί εύκολα να συναρμολογηθεί και να αποσυναρμολογηθεί, αποτελεί επίσης μία διαθέσιμη επιλογή. Είτε στο χώρο παραγωγής, είτε στο εργαστήριο ή το εργοστάσιο: όλοι οι χειριστές θα επωφεληθούν από την εκτεταμένη και πρόσφατα ανανεωμένη σειρά εξαρτημάτων που μπορούν να αποθηκευτούν ή να ασφαλιστούν απευθείας πάνω στο μηχάνημα.

Specifications

  • Type of Product
    • Σκούπα Ξηρής και Υγρής Αναρρόφησης Ρεύματος

Customer Reviews

Be the first to write a review for this product

Rate this Product

send
Subscribe to our Newsletter
...and be the first to know about new products and offers!
Greece 2.0