go to top icon

Kärcher Battery Power+ 36V/7,5Ah Μπαταρία ιόντων Λιθίου

Η χωρητικότητα των 7,5 Ah διασφαλίζει μεγάλους χρόνους λειτουργίας για την μπαταρία ιόντων λιθίου Battery Power+ 36 V. Πολύ ισχυρή με καινοτόμο τεχνολογία πραγματικού χρόνου (Real Time Technology) μέσω οθόνης LCD, καθώς και προστασία από υπερένταση.
  • credit-card icon

    Up to 18 Instalments

  • setting icon

    Authorized

    Service

wishADD TO FAVORITES
compΣΥΓΚΡΙΣΗ
459,00 €
Up to 18 instalments x 26,99€ / month    erwt
Availability: Available
Manufacturer: Karcher
Sku: 2.445-043.0
+

Description

Μπαταρία ιόντων λιθίου Battery Power+ 36V της Kärcher με χωρητικότητα 7,5 Ah προστατευόμενη από υψηλής ποιότητας, εξαιρετικά στιβαρό και ανθεκτικό σε κρούσεις περίβλημα με προστασία IPX5 συνδυάζει υψηλή απόδοση με εντυπωσιακή αντοχή. Σχεδιασμένη για τα μηχανήματα καθαρισμού της Kärcher που ανήκουν στην πλατφόρμα μπαταριών 36V, η μπαταρία διαθέτει μια σειρά από προστατευτικούς μηχανισμούς. Για παράδειγμα, οι ζημιές στα στοιχεία της μπαταρίας λόγω βαθιάς εκφόρτισης ή υπερέντασης ρεύματος αποτρέπονται με αξιόπιστο τρόπο χάρη στην ενσωματωμένη παρακολούθηση της τάσης και της προστασίας από υπερένταση ρεύματος.

Η αποτελεσματική διαχείριση της θερμοκρασίας παρακολουθεί συνεχώς τη θερμοκρασία της μπαταρίας και εγγυάται την ασφαλή ρύθμιση της θερμότητας, έτσι ώστε να παρέχεται πάντα η μέγιστη δυνατή ισχύς. Χάρη στην καινοτόμο τεχνολογία πραγματικού χρόνου (Real Time Technology), υπάρχει δυνατότητα εμφάνισης ενδείξεων για τον υπολειπόμενο χρόνο λειτουργίας, τον χρόνο φόρτισης και τη στάθμη της μπαταρίας σε οθόνη LCD.

Πλεονεκτήματα

Customer Reviews

Be the first to write a review for this product

Rate this Product

send
Subscribe to our Newsletter
...and be the first to know about new products and offers!
Greece 2.0