ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

To ηλεκτρονικό κατάστημα CleanSmart δέχεται παραγγελίες που αφορούν παράδοση και παραλαβή μόνο για την Ελλάδα. Οι τρόποι αποστολής που διατίθενται είναι:

  • Αποστολή στον χώρο του πελάτη
  • Παραλαβή από το Κατάστημα

Αποστολή στον Χώρο του Πελάτη

Η ηλεκτρονική ή τηλεφωνική παραγγελία παραδίδεται στον διεύθυνση αποστολής που δηλώθηκε από τον πελάτη κατά την καταχώριση της παραγγελίας του. Η εταιρεία παραδίδει την παραγγελία ανά περίπτωση σύμφωνα με τα μέσα που ορίζονται παρακάτω:

Εντός Αττικής

Οι παραγγελίες που αφορούν παράδοση την Αττική αποστέλλονται με ACS Courier ή με μεταφορέα της εταιρείας μας. Δεν καλύπτεται η παράδοση σε δυσπρόσιτες περιοχές.

Κόστος Μεταφορικών: Το κόστος υπολογίζεται αυτόματα βάση συνολικού βάρους των ειδών της παραγγελίας.

ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά: Για όλες τις παραγγελίες με Διεύθυνση παράδοσης Εντός Αττικής, Αξίας 95€ και άνω, ισχύουν Δωρεάν Μεταφορικά με μεταφορέα της CleanSmart.

Στην Επαρχία

Οι παραγγελίες που αφορούν παράδοση στην Επαρχία αποστέλλονται αποκλειστικά με ACS Courier. Δεν καλύπτεται η  παράδοση σε δυσπρόσιτες περιοχές.

Κόστος Μεταφορικών: Το κόστος υπολογίζεται αυτόματα βάση συνολικού βάρους των ειδών της παραγγελίας.

Σε Νησί

Οι παραγγελίες που αφορούν παράδοση σε Νησιωτικό Προορισμό αποστέλλονται αποκλειστικά με ACS Courier. Δεν καλύπτεται η  παράδοση σε δυσπρόσιτες περιοχές.

Κόστος Μεταφορικών: Το κόστος υπολογίζεται αυτόματα βάση συνολικού βάρους των ειδών της παραγγελίας.

Δυσπρόσιτη Περιοχή

Οι παραγγελίες που αφορούν παράδοση σε Δυσπρόσιτη Περιοχή αποστέλλονται στο πλησιέστερο κατάστημα ACS σύμφωνα με την διεύθυνση Αποστολής που έχει οριστεί.

Κόστος Μεταφορικών: Το κόστος αποστολής ανάλογα με το αν η διεύθυνση παράδοσης βρίσκεται Εντός Αττικής, στην Επαρχία ή σε Νησί υπολογίζεται αυτόματα βάση βάρους και καλύπτει την αποστολή μέχρι το πλησιέστερο πρός την διεύθυνση αποστολής κατάστημα ACS.

ΏΡΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ: H παράδοση της παραγγελίας σας γίνεται από Δευτέρα – Παρασκευή (09:00 – 17:00) μέσα σε εργάσιμες ώρες (09:00 – 17:00) εκτός Σαββατοκύριακου και Αργιών.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ: Ο χρόνος παράδοσης από την ημέρα αποστολής της παραγγελίας σας δεν θα υπερβαίνει την μία (1) με δύο (2) εργάσιμες. Σε περίπτωση αποστολής με ACS μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά μαζί τους ή να αναζητήσετε ηλεκτρονικά την παραγγελία σας με τον αριθμό voucher που θα λάβετε στο email επιβεβαίωσης αποστολής της παραγγελίας σας.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: Όλα τα προϊόντα που διατίθενται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι είτε Άμεσα Διαθέσιμα, είτε Διαθέσιμα σε 1-3 ημέρες. Στην περίπτωση που κάποιο προϊόν δεν είναι διαθέσιμο σύμφωνα με την κατάσταση διαθεσιμότητας που αναγράφεται, τότε ένας εκπρόσωπος μας θα επικοινωνεί μαζί σας προκειμένου να σας ενημερώσει αναλυτικά και να σας βοηθήσει με την ομαλή διεκπεραίωση της παραγγελίας σας.

ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ: Δεν καλύπτεται η παράδοση παραγγελιών σε Δυσπρόσιτες περιοχές σύμφωνα με τον επίσημο κατάλογο περιοχών όπως αυτός ορίζεται από την ACS. Στην περίπτωση που η διεύθυνση παράδοσης αντιστοιχεί σε Δυσπρόσιτη Περιοχή τότε η παραγγελία θα αποστέλλεται για παραλαβή στο πλησιέστερο προς την διεύθυνση κατάστημα ACS. Το κόστος μεταφορικών (Αττική, Επαρχία, Νησί) ισχύει για την αποστολή της παραγγελίας έως το πλησιέστερο κατάστημα ACS.

Παραλαβή από το Κατάστημα

Παραλάβετε την Ηλεκτρονική ή Τηλεφωνική σας παραγγελία από το κατάστημα της εταιρείας μας. Αφού λάβουμε την παραγγελία σας, θα ενημερωθείτε είτε τηλεφωνικά είτε ηλεκτρονικά μέσω email για την παραλαβή της παραγγελίας σας.

  • Οι ώρες παραλαβής είναι οι ώρες λειτουργίας του καταστήματος σύμφωνα με το επίσημο ωράριο του.
  • Το κόστος για παραλαβή από το κατάστημα είναι ΔΩΡΕΑΝ