Πότισμα με Εναλλακτικές Πηγές Νερού

Οι ισχυρές αντλίες Kärcher είναι ιδανικές για το πότισμα του κήπου με τη χρήση εναλλακτικών πηγών νερού, όπως στέρνες ή δεξαμενές. Ο πρακτικός ποδομοχλός παρέχει ακόμα μεγαλύτερη άνεση.

Η αντλία κήπου Kärcher BP Garden παρέχει νερό στον κήπο σας βολικά και οικονομικά. Οι αντλίες BP Home & Garden μπορούν επίσης να παρέχουν οικονομικά νερό για οικιακές εργασίες σε ολόκληρο το σπίτι. Οι συσκευές ενεργοποιούνται και απενεργοποιούνται αυτόματα, όταν χρειάζεται νερό. Όταν συνδεθούν με κάποιο πηγάδι, οι ηλεκτρονικές αντλίες ώθησης μπορούν να παράσχουν νερό σε πλυντήρια ή WC στο σπίτι και, λόγω της συνεχούς πίεσης λειτουργίας, να διαχειρίζονται ταυτόχρονα και το πότισμα του κήπου.

Οι πολυβάθμιες αντλίες παρέχουν μέγιστη ισχύ, αποτελεσματικότητα και αθόρυβη λειτουργία καθώς απαιτούν χαμηλότερη ονομαστική ισχύ μοτέρ σε σχέση με τις συμβατικές αντλίες κήπου με εκτόξευση για τον ίδιο ρυθμό παροχής νερού. Έτσι, επιτυγχάνεται εξοικονόμηση ενέργειας κατά 30%. Επιπλέον, τα μοντέλα eco!ogic διαθέτουν λειτουργία αναμονής 0-watt και είναι ακόμα πιο οικονομικά.

Προϊόντα Ποτίσματος Karcher

Η εκτεταμένη σειρά εξοπλισμού ποτίσματος της Kärcher θα κάνει τους λάτρεις της κηπουρικής να χαμογελάσουν. Οι αντλίες και τα προϊόντα ποτίσματος που έχουν σχεδιαστεί για να λειτουργούν σε απόλυτη αρμονία μεταξύ τους σας επιτρέπουν να κάνετε τις εργασίες σας με υπευθυνότητα απέναντι στους φυσικούς πόρους.

Έτσι διασφαλίζεται ότι το πολύτιμο νερό χρησιμοποιείται με τον πλέον αποτελεσματικό και οικονομικό τρόπο. Η καινοτόμα τεχνολογία και οι αισθητήρες ακριβείας διασφαλίζουν ότι στα φυτά σας παρέχεται ακριβώς η ποσότητα νερού που χρειάζονται για να μεγαλώσουν.

Για να διασφαλίσει ότι θα απολαμβάνετε την ομορφιά του κήπου σας στο μέγιστο βαθμό, η Kärcher προσφέρει αποτελεσματικούς ψεκαστήρες, πιστόλια ψεκασμού, ψεκαστικά, λάστιχα, χρονόμετρα νερού, αντλίες, συστήματα σύνδεσης λάστιχων και συστήματα αποθήκευσης. Όποιο προϊόν Kärcher κι αν χρησιμοποιείτε, να είστε βέβαιοι ότι κάνατε τη σωστή επιλογή.

Kärcher Rain System®

Φράχτες, παρτέρια, θάμνοι ή πόες – το νέο έξυπνο σύστημα ποτίσματος της Kärcher χρησιμοποιεί στοχευμένη διανομή με ελεγχόμενη υγρασία για να παρέχει σε κάθε φυτό ξεχωριστά ακριβώς την ποσότητα νερού που χρειάζεται. Το νέο σύστημα Kärcher Rain System® συνδυάζει τα πλεονέκτημα του μικρο-σταξίματος και του συμβατικού ποτίσματος.

Το σύστημα λειτουργεί σε πίεση έως 4 bar και περιλαμβάνει ένα λάστιχο ½” από PVC με ακροφύσια σταξίματος και μικρο-ψεκάσματος. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα εγκατάστασης μειωτήρα πίεσης και φίλτρου προστασίας από την υπερβολική πίεση και τα σωματίδια της βρωμιάς.

Το σύστημα Kärcher Rain System™ μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες κάθε κήπου και να συνδυαστεί άψογα με το SensoTimer ώστε να παρέχει ένα σύστημα ελέγχου του ποτίσματος με βάση τις απαιτήσεις του κήπου.

ΑΝΤΛΙΕΣ ΝΕΡΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΤΛΙΕΣ

KARCHER RAIN SYSTEM

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ KARCHER RAIN SYSTEM

ΕΙΔΗ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΗΠΟΥ