Μηχανές καθαρισμού πλύσης – απόπλυσης για σχολαστικό καθαρισμό

Οι μηχανές καθαρισμού πλύσης – απόπλυσης Kärcher εξασφαλίζουν σχολαστική καθαριότητα των ινών των χαλιών. Το χημικό καθαριστικό ψεκάζεται σε βάθος στο χαλί με πίεση και ξεβγάζεται μαζί με τη διαλυμένη βρωμιά. Κατά την πλύση-απόπλυση, το νερό και το χημικό προϊόν καθαρισμού ψεκάζεται μονομιάς και στη συνέχεια, αναρροφάται ξανά μαζί με τη βρωμιά..

Απομακρύνει αποτελεσματικά τη βρωμιά και τις οσμές. Είναι ιδανικές για όσους υποφέρουν από αλλεργίες αλλά και για σπίτια με κατοικίδια.

Τρόπος Καθαρισμού Χαλιού σε Βάθος

Πρόπλυση: ξεκινήστε ψεκάζοντας νερό και χημικό προϊόν καθαρισμού (καθαριστικό διάλυμα) με ένα ακροφύσιο με συγκεκριμένη πίεση και από απόσταση 10 εκατοστών. Αφήστε το καθαριστικό διάλυμα να μουλιάσει για 10 λεπτά.

Κύρια πλύση: τώρα, μετακινήστε το ακροφύσιο δαπέδου πάνω στο χαλί και αφήστε το καθαριστικό διάλυμα να δράσει. Η διαλυμένη βρωμιά ή θα αναρροφηθεί αμέσως ή κατά την επόμενη διαδικασία.

Ξέβγαλμα με καθαρό νερό: τώρα, ξεβγάλτε με καθαρό νερό και αναρροφήστε το καθαριστικό διάλυμα μαζί με τη βρωμιά με το ακροφύσιο αναρρόφησης.

Αναρρόφηση: μόλις στεγνώσει το χαλί, σκουπίστε το σχολαστικά με μια σκούπα αναρρόφησης χαλιών.