Καθάρισμα Δαπέδων

Κάθε ιδιοκτήτης σπιτιού ή κήπου που έχει προσπαθήσει να καθαρίσει την έντονη βρωμιά από πλακόστρωτα μονοπάτια ξέρει πόσο περιορισμένη και ανεπαρκής είναι η απόδοση καθαρισμού ενός λάστιχου κήπου.

Αντίθετα, η καθαριστική δύναμη ενός πλυστικού μηχανήματος υψηλής πίεσης είναι σημαντικά μεγαλύτερη από αυτή ενός λάστιχου κήπου. Είτε πρόκειται για αυτοκίνητα, χορταριασμένα μονοπάτια κήπου, βεράντες, ρολά, βρώμικα βαρέλια ή βάρκες, όλα μπορούν να καθαριστούν εύκολα και γρήγορα.
Ακόμα και η επίμονη βρωμιά δεν έχει καμία ελπίδα όταν χρησιμοποιείται υψηλή πίεση.

Το μηχάνημα καθαρισμού δαπέδων T-Racer εξασφαλίζει βέλτιστα αποτελέσματα καθαρισμού με απαλή δράση, ακόμα και σε μεγάλες επιφάνειες. Ο καινοτόμος συνδυασμός ελίκων ρυθμιζόμενου ύψους και δύο ακροφυσίων υψηλής πίεσης προκαλούν υπερύψωση και το T-Racer αιωρείται πάνω από την επιφάνεια του δαπέδου.

Η συσκευή έχει υψηλή απόδοση καθαρισμού και ομοιόμορφα αποτελέσματα. Το περίβλημα αποτρέπει το πιτσίλισμα, προστατεύοντας και εσάς και τους τοίχους.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Εάν προτίθεστε να αγοράσετε πλυστικό μηχάνημα και μέσα στις εφαρμογές που θέλετε να το χρησιμοποιήσετε είναι και το πλύσιμο δαπέδων, αναζητήστε τις εκδόσεις Home. Σε αυτές τις εκδόσεις συμπεριλαμβάνεται το Home Kit το οποίο διαθέτει εξάρτημα καθαρισμού δαπέδων T-Racer και απορρυπαντικό.

ΠΛΥΣΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΥΣΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ

ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΔΑΠΕΔΩΝ

ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ