ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΧΑΛΙΩΝ

Γιατί πρέπει να καθαρίζετε τα χαλιά;

Ο τακτικός καθαρισμός (καθαρισμός συντήρησης, ενδιάμεσος καθαρισμός και καθαρισμός σε βάθος) διατηρεί την όψη του χαλιού σας, αυξάνει τη διάρκεια ζωής τους και εξασφαλίζει ένα καλό επίπεδο υγιεινής.

Λόγω του ότι το χαλί δεν είναι βρώμικο μόνο στην επιφάνεια αλλά και βαθιά μέσα στις ίνες, δεν είναι πάντα εμφανές ότι χρειάζεται καθάρισμα. Είναι πολύ σημαντικό να απομακρύνετε τακτικά τη βρωμιά και να καθαρίζετε σωστά τους λεκέδες.

Τρόπος Καθαρισμού Χαλιού σε Βάθος

Πρόπλυση: ξεκινήστε ψεκάζοντας νερό και χημικό προϊόν καθαρισμού (καθαριστικό διάλυμα) με ένα ακροφύσιο με συγκεκριμένη πίεση και από απόσταση 10 εκατοστών. Αφήστε το καθαριστικό διάλυμα να μουλιάσει για 10 λεπτά.

Κύρια πλύση: τώρα, μετακινήστε το ακροφύσιο δαπέδου πάνω στο χαλί και αφήστε το καθαριστικό διάλυμα να δράσει. Η διαλυμένη βρωμιά ή θα αναρροφηθεί αμέσως ή κατά την επόμενη διαδικασία.

Ξέβγαλμα με καθαρό νερό: τώρα, ξεβγάλτε με καθαρό νερό και αναρροφήστε το καθαριστικό διάλυμα μαζί με τη βρωμιά με το ακροφύσιο αναρρόφησης.

Αναρρόφηση: μόλις στεγνώσει το χαλί, σκουπίστε το σχολαστικά με μια σκούπα αναρρόφησης χαλιών.

Ηλεκτρικές σκούπες αναρρόφησης με καινοτόμα τεχνολογία φίλτρου νερού

Σε αντίθεση με την παραδοσιακή ηλεκτρική σκούπα με σακούλα φίλτρου, η νέα ηλεκτρική σκούπα DS 5.800 με φίλτρο νερού βασίζεται στη φυσική δύναμη του νερού, το οποίο περιστρέφεται με μεγάλη ταχύτητα στο φίλτρο.

Η βρωμιά που αναρροφάται διέρχεται μέσω του στροβιλιζόμενου νερού και φιλτράρεται αξιόπιστα από τον αέρα και συνδυάζεται με το νερό. Το αποτέλεσμα: ο εξερχόμενος αέρας είναι ιδιαίτερα καθαρός και φρέσκος.

Μηχανές καθαρισμού πλύσης – απόπλυσης για σχολαστικό καθαρισμό

Οι μηχανές καθαρισμού πλύσης – απόπλυσης Kärcher εξασφαλίζουν σχολαστική καθαριότητα των ινών των χαλιών. Το χημικό καθαριστικό ψεκάζεται σε βάθος στο χαλί με πίεση και ξεβγάζεται μαζί με τη διαλυμένη βρωμιά. Κατά την πλύση-απόπλυση, το νερό και το χημικό προϊόν καθαρισμού ψεκάζεται μονομιάς και στη συνέχεια, αναρροφάται ξανά μαζί με τη βρωμιά.

Απομακρύνει αποτελεσματικά το γράσο, τη βρωμιά, τις οσμές. Είναι ιδανικές για όσους υποφέρουν από αλλεργίες αλλά και για σπίτια με κατοικίδια.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ & ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ

Κωδικός: 1.081-200.0
309.00
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣΣύγκριση
Κωδικός: 1.081-130.0
216.00
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣΣύγκριση